Οι δημιουργίες μας

Χειροποίητα
αξεσουάρ βιβλίου

Το Fancy Owl είναι το πρώτο brand στην Ελλάδα που φέρνει τα πασίγνωστα book sleeves, τις υφασμάτινες θήκες βιβλίων τα οποία κάνουν πάταγο στο εξωτερικό.

άριστης ποιότητας υλικά

Σε κάθε στάδιο της δημιουργίας χρησιμοποιούνται άριστης ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

φτιαγμένες με μεράκι

Κάθε θήκη δημιουργείται με μπόλικη φαντασία και μεράκι ώστε να βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει.

about
Πρώτο brand στην Ελλάδα

Λίγα λόγια για το Fancy Owl

“Μανίκι για βιβλίο”, σε ελληνική μετάφραση, αυτές οι θήκες δημιουργήθηκαν για να προστατεύουν τα αγαπημένα σας βιβλία όταν τα έχετε μαζί σας, όπου κι αν πάτε.

Φτιαγμένες από άριστης ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, και μπόλικο μεράκι, οι fancy θήκες μας έχουν ήδη αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και φαίνεται από τα σχόλια όσων τις απέκτησαν.

Η αγάπη μου, ως αναγνώστρια, για τα λογοτεχνικά βιβλία και η ανάγκη μου να τα προστατεύω πάντα όταν τα έχω μέσα στην τσάντα μου, ήταν οι αφορμές να ξεκινήσω το Fancy Owl. Mε τη σκέψη κάθε θήκη βιβλίου να έχει φινέτσα κι ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, κάθε υλικό που χρησιμοποιείται αλλά και κάθε στάδιο της δημιουργίας επιλέχθηκαν με πολύ προσοχή ώστε να είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον.

Ως γραφίστας πρόσθεσα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το δικό μου προσωπικό στυλ κάνοντας κάθε σχέδιο μοναδικό. Κάθε θήκη δημιουργείται με μπόλικη φαντασία και μεράκι ώστε κάθε αναγνώστης να βρει εκείνη που του ταιριάζει. Από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και σήμερα, οι θήκες βιβλίου Fancy Owl συνεχίζουν να κερδίζουν τις καρδιές των φίλων αναγνωστών και τους ευχαριστώ θερμά για την προτίμησή τους.

Εξόρμηση για να βρώ το νέο ύφασμα για θήκη βιβλίου

10/09/19 Το Fancy Owl ζωντανά στο Alpha Παντού με τη Βίκυ Χαντζή και τον Παναγιώτη Σουρέλη

Συνεργαζόμενα

Βιβλιοπωλεία

Είπαν για εμάς!

Προφίλ. “Μανίκι για βιβλίο”, σε ελληνική μετάφραση, αυτές οι θήκες δημιουργήθηκαν για να προστατεύουν τα αγαπημένα σας βιβλία όταν τα έχετε μαζί σας, όπου κι αν πάτε. Το Fancy Owl είναι το πρώτο brand στην Ελλάδα που φέρνει τα πασίγνωστα book sleeves, τις υφασμάτινες θήκες βιβλίων τα οποία κάνουν πάταγο στο εξωτερικό. Φτιαγμένες από άριστης ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, και μπόλικο μεράκι, οι fancy θήκες μας έχουν ήδη αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και φαίνεται από τα σχόλια όσων τις απέκτησαν. Η αγάπη μου, ως αναγνώστρια, για τα λογοτεχνικά βιβλία και η ανάγκη μου να τα προστατεύω πάντα όταν τα έχω μέσα στην τσάντα μου, ήταν οι αφορμές να ξεκινήσω το Fancy Owl. Προφίλ. Mε τη σκέψη κάθε θήκη βιβλίου να έχει φινέτσα κι ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, κάθε υλικό που χρησιμοποιείται αλλά και κάθε στάδιο της δημιουργίας επιλέχθηκαν με πολύ προσοχή ώστε να είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον. Προφίλ. Ως γραφίστας πρόσθεσα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το δικό μου προσωπικό στυλ κάνοντας κάθε σχέδιο μοναδικό. Κάθε θήκη δημιουργείται με μπόλικη φαντασία και μεράκι ώστε κάθε αναγνώστης να βρει εκείνη που του ταιριάζει. Από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και σήμερα, οι θήκες βιβλίου Fancy Owl συνεχίζουν να κερδίζουν τις καρδιές των φίλων αναγνωστών και τους ευχαριστώ θερμά για την προτίμησή τους.