Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Παντελάκη της Huffpost Greece

H Βιβή από τη Δράμα δημιουργεί το πρώτο brand στην Ελλάδα με θήκες βιβλίων και «κατακτά» το Instagram

Είναι ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύτηκε στις 12/9/2018 στην ενημερωτική σελίδα της Huffpost Greece, στη στήλη “Οικονομία”. Το πρώτο άρθρο που μού έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω για το νέο μου ξεκίνημα και τί ακριβώς προσφέρει το Fancy Owl Creations. Ειλικρινά μού πήρε πάρα πολλές ώρες για να απαντήσω τις επτά μόνο ερωτήσεις του κυρίου Παντελάκη μα τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, μιας κι έτσι πίστεψα περισσότερο στις δυνατότητες που έχει το Fancy Owl ως νέα επιχείρηση.

Μία μικρή ιδέα από αυτά που είπαμε μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω, ενώ το πλήρες άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μια ιδέα που έγινε πράξη και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες που νιώθουν δημιουργικές, όμως, οι υποχρεώσεις δεν τις επιτρέπουν να κυνηγήσουν αυτά που αγαπούν.

Στα πιο απίθανα μέρη συναντάς τους πιο απίθανους ανθρώπους. Κάπως έτσι συνάντησα τη Βιβή Χατζηκυριάκου και εντυπωσιάστηκα με τη δημιουργικότητα της. Κατά καιρούς ως φίλος του βιβλίου, έβλεπα την αρχική μου στο Instagram να γεμίζει με εντυπωσιακές θήκες βιβλίων που ντύνουν γνωστούς λογοτεχνικούς τίτλους. Είχε γίνει πλέον τάση και ίσως κρυφός πόθος πολλών βιβλιόφιλων. Η ίδια χρησιμοποιεί άψογα τα κοινωνικά δίκτυα και εμπλέκει τους χρήστες πρώτα ξεκινώντας με ένα απλό blog με απόψεις για βιβλία ξένης λογοτεχνίας και συνεχίζοντας με ένα e-shop με θήκες που η ίδια ράβει και διακοσμεί.

Η Βιβή είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις γυναίκες που ψάχνουν τρόπο να διοχετεύσουν κάπου τη δημιουργικότητα τους και μπορούν εύκολα να μετατρέψουν ένα χόμπι τους σε μια ηλεκτρονική επιχείρηση που θα συμπληρώνει το εισόδημα του νοικοκυριού τους. Τελικά είχε δίκιο η γιαγιά της που της είπε: «Τι να σού πω παιδάκι μου, κυνήγα αυτό που θέλεις. Προσπάθησε για το καλύτερο ακόμη κι αν στο τέλος φας τα μούτρα σου», «Αυτό ήταν, το κυνήγησα» μου λέει.

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.