Συνέντευξη στον Γιάννη Μπελεγρίνη του It’s Possible

«Στις μέρες μας, όσο κι αν φαντάζει περίεργο, πιστεύω πως πρέπει να παίρνουμε ρίσκα και να επενδύουμε σε μια ιδέα που δεν είναι διαδεδομένη στο ευρύ κοινό. Πάντα, όμως, εν γνώση ότι μπορεί να αποτύχουμε». Σε αυτές τις φράσεις ίσως καταγράφεται με τον καλύτερο τρόπο ένα story που ξεκίνησε από τη Δράμα. Πρόκειται για το brand Fancy Owl Creations. Και όσο κι αν μοιάζει περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα, το συγκεκριμένο brand ειδικεύεται στις θήκες για βιβλία.

Μία μικρή ιδέα από αυτά που είπαμε μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω, ενώ το πλήρες άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Οι παραπάνω φράσεις ανήκουν στην ιδρύτρια της επιχείρησης. Η Βιβή Χατζηκυριάκου μιλά στο It’s Possile για τη δική της ιστορία και το πως κατάφερε να ξεκινήσει και να αναπτύξει το project της.

Ξεκινήσατε το project σας στην Δράμα. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματίας από μια πόλη πέρα από τις δύο μεγάλες που συναντάμε συνήθως (Αθήνα- Θεσσαλονίκη);

Ειλικρινά πιστεύω πως όπου κι αν βρισκόμουν θα αντιμετώπιζα τον ίδιο ακριβώς βαθμό δυσκολίας. Το συγκεκριμένο είδος που δημιουργώ, οι υφασμάτινες θήκες βιβλίων, δεν είναι ακόμα διαδεδομένο στο ελληνικό κοινό. Στη μικρή κοινωνία που ζω, οι περισσότεροι Δραμινοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της επιχείρησης, πόσο μάλλον θα το γνώριζαν οι γύρω κάτοικοι εάν ζούσα σε μία από τις μεγαλουπόλεις μας.

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.