Συνέντευξη στη Χυτούλα Παπάζογλου του “Οι Δικές μου Στιγμές” blog

Το εγχείρημα αυτό της Βιβή Χατζηκυριάκου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων των βιβλιόφιλων και όχι μόνο. Προσωπικά αγαπάω πολύ τα handmade προϊόντα, οπότε θα ήταν αδιανόητο να αντισταθώ σε αυτές τις θήκες. Πλέον έχω ήδη δύο book sleeves τις οποίες και δεν αποχωρίζομαι. Μπορώ να πω μάλιστα πως συχνά πυκνά, η αδερφή μου τις “βάζει χέρι”. 

Μία μικρή ιδέα από αυτά που είπαμε μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω, ενώ το πλήρες άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Fancy Owl Crate: Το ελληνικό συνδρομητικό book box

Στα του συνδρομητικού κουτιού τώρα, παρακάτω παρουσιάζω το πρώτο κουτί, το κουτί του Δεκεμβρίου, που ήρθε στα χέρια μου και με ενθουσίασε, τόσο από την εξωτερική του εμφάνιση όσο και από το περιεχόμενο του. Ανοίγοντας το κουτί αυτό που βλέπω είναι αρχικά δύο κάρτες με ευχές και στη συνέχεια επάνω ακριβώς ένας φάκελος, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκεται ένα ημερολόγιο.

Ανοίγοντας το εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα αντικρίζω το ενημερωτικό φυλλάδιο από τον οργανισμό Στήριξης Οικογένειας Παιδιού, ΣΤΟΠ, στον οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων.

Κάτω από εκεί, είναι που κρύβονται οι εκπλήξεις του κουτιού αυτού. Ένας σελιδοδείκτης, ένα γούρι-αρωματικό σαπούνι, μια αναγνωστική ταυτότητα, ένα βιβλίο (κατηγορίας που έχω διαλέξει – και ευτυχώς δεν έχω το βιβλίο) και τέλος φυσικά μια θήκη βιβλίου. Μπορώ να πω πως ναι αυτή τη θήκη την ερωτεύτηκα.

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε θήκη για το βιβλίο σας ή το συνδρομητικό book box, μπορείτε να επισκεφθείτε το FancyOwl.gr. Επιλέξτε το σχέδιο και το μέγεθος που θέλετε και σε διάστημα 3-5 ημερών θα το έχετε στην πόρτα σας!!!

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.