Συνέντευξη στον Παναγιώτη Καρδερίνη της Travel Vibe

Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνονται, και ο μήνας αυτός έχει αρκετά! Κάνοντας ένα browsing στο διαδίκτυο βρήκαμε αυτό το πολύ πρωτοποριακό αξεσουάρ από το Fancy Owl Creations, που κάθε ταξιδιώτης πρέπει να έχει, αφού ταξίδι και βιβλίο πάνε μαζί! Ζητήσαμε από την ιδιοκτήτρια της εταιρίας, Βιβή Χατζηκυριάκου να μας πει λίγα πράγματα για τις δημιουργίες της και να κάνει ένα δώρο σε όλους εσάς.

 

Μία μικρή ιδέα από αυτά που είπαμε μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω, ενώ το πλήρες άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

Πείτε μας λίγα πράγματα για το Fancy Owl Creations, πως και πότε ξεκίνησε και ποιο ήταν το έναυσμα για αυτό το πολύ ιδιαίτερο brand.

Το 2018 μπήκε με έναν στόχο. Να βρω αυτό το κάτι που θα με βάλει επαγγελματικά πλέον στον κόσμο του βιβλίου στην Ελλάδα. Ειλικρινά, γνώριζα από την αρχή ότι δεν είχα πιθανότητα να δουλέψω στενά με τους συγγραφείς ή τους εκδοτικούς.

Όλα ξεκίνησαν από μια στιγμιαία σκέψη που έκανα το διάστημα που ήθελα να αγοράσω δύο book sleeves από ένα διάσιμο αμερικάνικο brand. Οι τιμές πώλησης των book sleeves ήταν προσιτές όμως τα έξοδα αποστολής παράλογα ακριβά. Ψάχνοντας στην Ελλάδα για πιθανά book sleeve brands διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε ούτε ένα. Αυτή ήταν η ευκαιρία έψαχνα χωρίς να ξέρω πως την ψάξω .

Το Fancy Owl Creations άνοιξε τον φετινό Ιούλιο. Δειλά δειλά στην αρχή αλλά από το ξεκίνημά του είχε ήδη κερδίσει το δικό του φανατικό κοινό. Πέντε μήνες μετά, συνεχίζει να μεγαλώνει αυτό το κοινό. Η αγάπη του φαίνεται από τις αναρτήσεις και τα σχόλια όλων όσων έχουν αποκτήσει τις δημιουργίες του Fancy Owl.

Εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε επίσημα τις πόρτες του το eShop μου, www.fancyowl.gr, μέσα από το οποίο μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για οτιδήποτε νέα σχέδια βγαίνουν, και να τα παραγγείλει.

 

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.