Στα βιβλιοπωλεία

Το βιβλίο έχει φέρει κοντά αναγνώστες από κάθε μήκος και πλάτος της γης, έχει δημιουργήσει φιλίες κι έρωτες, και συνεχίζει να κρατάει τη σχέση του συγγραφέα με τους αναγνώστες του στενή και ζωντανή. Θέλουμε κάτι περισσότερο; Ίσως ναι.

Να αποκτήσουμε πιο ουσιαστική σχέση με το τοπικό μας βιβλιοπωλείο. Να στηρίζουμε τις δράσεις που ετοιμάζει για εμάς, γιατί όχι να προτείνουμε νέες, φρέσκιες ιδέες εμπλουτίζοντας την εμπειρία όλων των φίλων αναγνωστών της περιοχής μας.

Αγαπάμε τα βιβλία. Στηρίζουμε τα τοπικά βιβλιοπωλεία.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση του όνειρο μου. Να έρθω δηλαδή ένα βήμα πιο κοντά σε όλους εσάς. Με ποιο τρόπο; Μα φέρνοντας το Fancy owl σε βιβλιοπωλείο της περιοχής σας! Σήμερα, οι επίσημες συνεργασίες μου αριθμούν 6 και είναι με τα παρακάτω βιβλιοπωλεία.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα μερικά από αυτά

Apple books

Μεγάλωσα με ιστορίες και με παραμύθια και πριν καλά καλά μάθω να γράφω το όνομά μου ονειρευόμουν να ανοίξω βιβλιοπωλείο. Με πρόλαβε η μητέρα μου όμως!

To 1985 δημιούργησε μια χάρτινη όαση γεμάτη με θησαυρούς στην αρχόντισσα του βορρά, στην Ξάνθη. Στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε λογοτεχνία για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Θα ανακαλύψετε τον κόσμο των παραμυθιών, παιχνίδια εκπαιδευτικά και λεπτής κινητικότητας, χειροποίητες κούκλες, είδη χειροτεχνίας, εκπαιδευτικά βιβλία αλλά και ενηλίκων.

Μέσα από τις δράσεις μας θα γνωρίσετε συγγραφείς, εικονογράφους και καλλιτέχνες που κάνουν πράξη τη δημιουργία. Τετράδια βυζαντινής βιβλιοδεσίας και επώνυμη γραφική ύλη για να αποτυπώνονται οι σκέψεις και οι ιδέες σας.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα πιο έξυπνα μάτια του κόσμου θα περιμένουν το ζεστό σας βλέμμα, λόγος γίνεται για τα μάτια της FANCY OWL. Χειροποίητες δημιουργίες για τους βιβλιοφάγους και βιβλιόφιλους. Οι υπέροχες δημιουργίες της χρυσοχέρας Βιβής όπου με μεράκι και αγάπη ετοίμασε  για να κάνει τις βιβλιοφιλικές μας στιγμές ακόμη πιο ξεχωριστές. Από την πρώτη στιγμή που η FANCY OWL πέρασε το κατώφλι μας ενθουσιαστήκαμε! Οι καλαίσθητες δημιουργίες με ονοματεπώνυμο FANCY OWL  έχουν θέση στην καθημερινότητα μας, συμπληρώνουν τα δώρα που επιλέγουμε. Τα ευφάνταστα σχέδια και οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες της, κάνουν τη ζήση μας ομορφότερη…

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΥΡΓΕΛΗ

Άνεμος

Τα βιβλιοχαρτοπωλεία Άνεμος ξεκίνησαν την πορεία τους στο κέντρο της Λάρισας (Κύπρου 47) από το 1954. Όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αναλάβει η επόμενη γενιά (το 1990) έγινε μια ριζική ανακαίνιση και το κατάστημα μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο Βιβλιοχαρτοπωλείο παραμένοντας πιστοί στις θεμελιώδεις αρχές της επιχείρησης: αγαπημένα βιβλία για όλους (μικρούς και μεγάλους) και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η ποιότητα και ο σεβασμός στον καταναλωτή αποτελεί μονόδρομο σε κάθε ενέργεια επικοινωνίας των Βιβλιοχαρτοπωλείων Άνεμος.

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές βιβλίων και παιχνιδιών σε όλα τα μέλη της ελληνικής οικογένειας. Έχουμε μια ξεχωριστή αγάπη στην φιλαναγνωσία και στα παιδιά για αυτό έχουμε, σε όλα τα καταστήματα μας, ξεχωριστό τμήμα με παιδικά και εφηβικά βιβλία.

Κάθε κίνηση που προάγει την αγάπη για τα βιβλία και τον πολιτισμό θα μας βρίσκει σταθερά συμμάχους της με όλα μας τα μέσα.

Στα πλαίσια της προώθησης των προτάσεων μας και των βιβλίο-επιλογών μας διοργανώνουμε εκδηλώσεις με συγγραφείς, υποστηρίζουμε λογοθεραπευτικές ομάδες και συμμετέχουμε σε ειδικές εκδηλώσεις με θέμα το παιδί και το βιβλίο.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε με όλη μας την καλή διάθεση και το χαμόγελο μας.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρουμε την μέγιστη εξυπηρέτηση και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

 

Πολύ σύντομα θα γνωρίσετε και τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία. Σε κάθε νέο newsletter που θα λαμβάνετε θα υπάρχουν νέα από τις δράσεις των βιβλιοπωλείων μας, προτάσεις βιβλίων, προσφορές ενώ δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις που ξέρω πόσο τις αγαπάτε. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί φέτος πάμε ένα βήμα παρακάτω!
Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.