“Η Κληρονομιά Του Αίματος” του Νικόλα Ντέτσικα

Book tour & a Giveaway

book1

Τίτλος: “Η Κληρονομιά Του Αίματος”

Συγγραφέας: Νικόλα Ντέτσικα

Κατηγορία: Μυθιστόρημα Μυστηρίου

Εκδόσεις Ελκυστής

Εκδόθηκε: 2020 – 312 σελίδες

 

Μια μυστηριώδης εξαφάνιση και μια άλυτη δολοφονία. Ένας νεαρός άνδρας που ξεκινά να βρει δουλειά και μια συνάντηση που θα του αλλάξει τη ζωή, με περισσότερους τρόπους από όσους θα περίμενε. Μια νέα εξαφάνιση, είκοσι επτά χρόνια μετά. Όλα στον ίδιο τόπο. Και όλοι ψάχνουν απαντήσεις. Πολλές φορές όμως, η αλήθεια είναι καλύτερα να μένει θαμμένη, παρά να βγει στην επιφάνεια. Μυστικά, πάθη και ανομολόγητοι έρωτες έρχονται να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ με καταστροφικές συνέπειες για τις ζωές όλων.

 

 

Links:  | Goodreads | Εκδόσεις Ελκυστής  |

Διαγωνισμός

Flyer on books psd mockup ombre blue watercolor

Το fancyowl.gr σε συνεργασία με τον συγγραφέα Νικόλαο Ντάτσικα (@nikolasntetsikas) και τις Εκδόσεις Ελκυστή (@ekdoseiw_elkistiw) ετοίμασαν έναν Instagram διαγωνισμό στο προφίλ @lefkisbooks

 

Τα δώρα του νικητή είναι ένα αντίτυπο του βιβλίου “Η Κληρονομιά Του Αίματος” και μία θήκη για σελιδοδείκτες από το @fancyowl.gr. 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 24/08/2021.

Οι δικές μας ερωτήσεις στον συγγραφέα

@lefkisbooks

Θέλατε από μικρός να γίνεται συγγραφέας?

Ναι η αλήθεια είναι πως το όνειρο μου ήταν από παιδί να γίνω συγγραφέας και να δημιουργώ τις δικές μου φανταστικές ιστορίες .

 

@aggelina papathanasiou

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς που ενδεχομένως έχουν επηρεάσει τον τρόπο γραφής σας;

Αγαπημένους συγγραφείς έχω πολλούς . Πιο συγκεκριμένα αυτούς που θαυμάζω και θεωρώ πως μπορεί να επηρεάσουν την γραφή κατά κάποιο τρόπο είναι ο Jo Nesbo ,  ο Stephen King και ο Sebastian Fitzek . Μακάρι να καταφέρω στο μέλλον να τους μοιασω έστω και στο ελάχιστο .

 

@vivliofagos

Ποια είναι η ιστορία πίσω από την ιστορία του βιβλίου σας;

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ιστορία . Είναι απλά μια φανταστική ιστορία καθαρά μυθοπλασία .  Η πηγή έμπνευσης είναι μια παλιά αργεντίνικη σειρά το Ιερό Πάθος .

 

@anna.s_books

Ποια είναι η αγαπημένη σας ώρα για γράψιμο;

Συνήθως το  μεσημέρι .

 

@iliadamichailidi

Eιναι η πρώτη σας συγγραφική δουλειά?

Ναι η Κληρονομιά του Αίματος είναι η πρώτη μου συγγραφική δουλειά. Τώρα δουλεύω το δεύτερο βιβλίο μου . Πιστεύω πως σύντομα θα έχω νεότερα για να ανακοινώσω.

 

@ikaria_books_and_chocolate

Έχετε κάποιο τελετουργικό πριν ξεκινήσετε να γράψετε;

Όχι τίποτα το ιδιαιτερο .

 

@insatiablereadings

Ποιος είναι ο Νίκος Ντέτσικας; Με τι ενθουσιάζεται; Τι τον γεμίζει; Τι τον εμπνέει; Τι εκτιμά και τι αγαπάει περισσότερο;

Χμμ πολύ καλή ερώτηση ..λοιπόν ενθουσιάζομαι με κάθε τι που αγαπάω όπως τα κομικς ,τις ταινίες ,το θέατρο ,τα βιβλία και τα ταξίδια και να γνωρίζω νέους φίλους ..με γεμίζει η αγάπη της οικογένειας μου και των φίλων μου,με εμπνέει οτιδήποτε απο μια φράση μέχρι μια σειρά ή ένα βιβλίο ,εκτιμώ την ειλικρίνεια και αγαπώ το σκυλάκι μου που το έχω είκοσι ολόκληρα χρόνια και θα μου λείψει αν το χάσω.

 

instagram image

Link των μελών που συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου

 

Blogs

 

Instagram

 

Facebook

Γνώρισε τον συγγραφέα

thumbnail

Ο Νικόλαος Ντέτσικας γεννήθηκε το 1988 και διαμένει μόνιμα στα Ιωάννινα. Έχει σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού σε δημόσιο ΙΕΚ. Μιλά αγγλικά και ισπανικά. Είναι φανατικός των κόμιξ από παιδί, ιδιαίτερα όσων έχουν σχέση με τη Marvel και την DC. Λατρεύει τις ταινίες με υπερήρωες, αγαπά το διάβασμα, τον κινηματογράφο, το θέατρο και τα ταξίδια. Επιπλέον, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής σε θεατρικό εργαστήριο των Ιωαννίνων. Ο Νικόλαος Ντέτσικας είναι ΑΜΕΑ, με αναπηρία στο δεξί του πόδι και είναι υπέρμαχος των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί με αναπηρία.

Μια έκφραση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν σλογκαν ας πούμε για το βιβλίο είναι η ακόλουθη : Η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερο να μείνει θαμμένη παρά να βγει στην επιφάνεια.

 

 

 

Social Media Links: Goodreads | InstagramFacebook

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.