“Ο Κήπος Με Τα Μαύρα Τριαντάφυλλα” της Νίνα Σαβινά

Book tour & a Giveaway

Ο-κήπος-με-τα-μαύρα-τριαντάφυλλα_flat

"Ο Κήπος Με Τα Μαύρα Τριαντάφυλλα" της Νίνα Σαβινά

Τίτλος Βιβλίου : Ο Κήπος Με Τα Μαύρα Τριαντάφυλλα

Συγγραφέας: Νίνα Σαβινά

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εκδόσεις Φυλάτος

Εκδόθηκε: 2020

 

Η αθωότητα είναι μονάχα η αρχή. Η φυσική αρχή. Το μετά καταλήγει γρίφος… και το τέλος εφιάλτης. Η ιστορία δύο ανθρώπων, δύο παιδιών, δύο κοριτσιών… οι οποίες μετατρέπονται απότομα σε δύο γυναίκες με πάθη. Η μία ανίκανη να τα τιθασεύσει. Η άλλη, επιλέγει να παλέψει, όχι μονάχα με τους δαίμονές της, αλλά και με εκείνη που αποφάσισε να παραιτηθεί. Το λάθος γίνεται βίωμα… Η ανομία υποδύεται την εξέλιξη… Ο εγωκεντρισμός μοιάζει αφοσίωση… Το μίσος σαμποτάρει την αγάπη… Ο έρωτας  φλερτάρει με την παράνοια… Μέσα σε αυτόν τον λαβύρινθο, κάποια χέρια αρρενωπά ψάχνουν την άκρη από το κουβάρι. Η άκρη κόβεται βίαια. Η εξιλέωση αγνοείται…

 

Links:  goodreads | fylatos publishing  |  public  |  eshop   |  Πρωτοπορία  |   BookFriends.gr

 

Διαγωνισμός

Το fancyowl.gr σε συνεργασία με την συγγραφέα  Νίνα Σαβινά @ninas.savina ετοίμασαν έναν Instagram διαγωνισμό στο προφίλ της @ta_vivlia_tis_nonis

Τα δώρα του νικητή είναι ένα αντίτυπο του βιβλίου και μία θήκη για σελιδοδείκτες από το @fancyowl.gr. Ο διαγωνισμός λήγει στις 07/12/2020.

Οι δικές μας ερωτήσεις στη συγγραφέα

@ikaria_books_and_chocolate

  1.       Τι σας έδωσε την έμπνευση για το θέμα του βιβλίου; Το θέμα του βιβλίου είναι κοινωνικό – αισθηματικό. Πάντα μου άρεσαν οι ρομαντικές ιστορίες, δεν ήθελα να ασχοληθώ όμως με μία ακόμα ρομαντική ιστορία, αλλά θίγοντας ταυτόχρονα μέσα από αυτή ένα κοινωνικό θέμα, πίστεψα πως θα έχει και κάτι θετικό να δώσει στον αναγνώστη. Τροφή για σκέψη.

 

@authoring.melodies

  1. Τι είδους καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσει η απότομη μεταβολή ενός κοριτσιού σε γυναίκα; Η απότομη μεταβολή φαινομενικά είναι απότομη, αλλά στην ουσία της δίνεται μια αφορμή για να εκφραστεί. Αυτή η αφορμή μπορεί να είναι ένα άλλο πρόσωπο ή ένα οποιοδήποτε ερέθισμα. Οι καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσει είναι π.χ. μια ρήξη με τον περίγυρο, κυρίως με τα κοντινά πρόσωπα, παρορμητικές αποφάσεις για τη ζωή που μπορεί στην πορεία να μην έχουν θετική κατάληξη, μπορεί να νιώθει υπερβολική αισιοδοξία ή απαισιοδοξία χωρίς να έχει κάποιο λογικό μέτρο κρίσης και να αρνείται να ακούσει λόγια ή συμβουλές άλλων.

 

@books_and_roses_

  1. Πως θα χαρακτηρίζατε τη σχέση που έχετε δημιουργήσει μεταξύ των δύο φίλων και τι θέλετε να αναδείξετε μέσα από αυτή. Η σχέση τους φαίνεται από την αρχή ότι είναι πολύ δυνατή, υπάρχουν έντονα φιλικά συναισθήματα, βαθιά αγάπη και αφοσίωση. Στην ουσία, αυτά τα δύο κορίτσια από την αρχή της εφηβείας τους κι έπειτα μεγαλώνουν μαζί. Στην πορεία της ενήλικης πια ζωής τους όμως κάτι θα αλλάξει που θα αναγκάσει τις δυο κοπέλες να έρθουν σε ρήξη και ίσως αυτό τις στιγματίσει. Κι εκεί όμως δε θα είναι μόνες. Θα δοθούν επιλογές και θα παρθούν αποφάσεις που θα φανεί πια ο δυναμισμός των ηρωίδων και του περίγυρού τους, μέχρι που μπορούν να αντέξουν, αλλά και κατά πόσο σταθεροί είναι σε όλα όσα πιστεύουν.

 

Lefkisbooks

  1. Από που παίρνει έμπνευση ένας συγγραφέας; Ένας συγγραφέας μπορεί να εμπνευστεί από τη ζωή του την ίδια ή από τις ζωές των άλλων. Από διάφορα κοινωνικά ζητήματα που δημιουργούνται κατά καιρούς, αλλά κι από οτιδήποτε άλλο θα κινήσει το ενδιαφέρον του. Το παραμικρό, ένα μουσικό κομμάτι, ακόμα και από  κάποιον ήχο της φύσης που μπορεί να τον ανατριχιάσει ή να τον γαληνέψει μια τυχαία στιγμή της ζωής του. Αυτό και μόνο μπορεί να του δημιουργήσει συναισθήματα, και με τα συναισθήματα αυτά να πλάσει μια ιστορία και να την αναπτύξει. Θα μπορούσε επίσης να εμπνευστεί από το βιβλίο κάποιου άλλου συγγραφέα.

 

@iliadamichailidi

  1. Είναι η πρώτη σας συγγραφική δουλειά; Είναι η πρώτη μου δουλειά που έχει εκδοθεί. Υπάρχουν κι άλλα γραμμένα τα οποία δεν έχω εκδώσει ακόμα και δεν ξέρω αν θα θελήσω να το κάνω στο μέλλον. Επίσης στο παρελθόν έγραφα στίχους αλλά και τώρα όποτε μου έρθει κάτι το σημειώνω, είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά.

 

insatiable readings

  1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς. Έχω σπουδάσει νοσηλευτική, διαβάζω συνεχώς και προσπαθώ να ενημερώνομαι και να επιμορφώνομαι πάνω στο κομμάτι αυτό που αγαπώ πάρα πολύ. Μου αρέσει να διαβάζω βιβλία – κυρίως κοινωνικά κι αισθήματα – αλλά όλα τα είδη έχουν περάσει από τα χέρια μου, ή τουλάχιστον τα περισσότερα. Δεν είμαι απόλυτη ως προς το τι θα διαβάσω, αρκεί να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Από μικρή ασχολήθηκα με τη συγγραφή, αλλά μόλις πριν λίγο καιρό κατάφερα να εκδώσω το πρώτο μου συγγραφικό έργο “Ο κήπος με τα μαύρα τριαντάφυλλα”, το οποίο έχει και συνέχεια. Μου αρέσει όταν γράφω να ακούω μουσική και να εμπνέομαι μέσα από αυτήν, όπως έχω καταλήξει στο ότι η νύχτα είναι αυτή που θα με συντροφεύει στα ταξίδια μου. Έχω τη δική μου οικογένεια την οποία υπεραγαπώ και κάθε μέρα προσπαθώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών της.

 

ta vivlia tis nonis

  1. Αυτή την περίοδο γράφετε κάτι; Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνω, πρώτα ο Θεός, το δεύτερο μέρος της διλογίας “Ο κήπος με τα μαύρα τριαντάφυλλα”, το οποίο πραγματικά με έχει συνεπάρει, όπως επίσης έχω φτιάξει κι ένα πρόχειρο πλάνο για τις δύο επόμενες ιστορίες μου. Και δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ για την αρχή!

 

vivliofagos

  1. Γιατί να διαβάσει κάποιος το βιβλίο σου; Πιστεύω ότι λόγω του κοινωνικού αλλά και του αισθηματικού χαρακτήρα, το βιβλίο έχει να προσφέρει αρκετή τροφή για σκέψη, να προβληματίσει τον αναγνώστη αλλά παράλληλα να τον πλημμυρίσει με συναισθήματα που θα τον συγκινήσουν. Να τον κάνουν να θέλει να μάθει που θα φτάσει, πιο θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!

Νίνα Σαβινά

instagram-image

Link των μελών που συμμετείχαν στην παρουσίαση του βιβλίου

 

Instagram

vivliofagos  |  Ikaria_books_and_chocolate  | ta vivlia tis nonis  |  insatiable readings  |  iliada michailidi  |

  lefkisbooks  |  books and roses

 

Γνώρισε τη συγγραφέα

IMG_20200926_173902

Η Νίνα Σαβινά είναι γεννημένη στην Αθήνα. Έχει τελειώσει Νοσηλευτική, αποκτώντας αρκετές γνώσεις στον τομέα κι όποτε βρίσκει ευκαιρία φροντίζει να εξελίσσεται παρακολουθώντας διάφορα επιμορφωτικά συνέδρια ή σεμινάρια.

Από μικρή είχε το συνήθειο να αποτυπώνει στο χαρτί ιστορίες φαντασίας, άλλες φορές με επιτυχία κι άλλες οι οποίες έμειναν παραπονεμένες. Μέχρι που έβαλε στόχο να ολοκληρώσει μία από αυτές και να τη μοιραστεί μαζί σας.

Η αγαπημένη της ασχολία τα τελευταία χρόνια είναι η οικογένειά της. Η γραφή είναι και θα συνεχίσει να είναι μέρος αυτής. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, «Ο κήπος με τα μαύρα Τριαντάφυλλα» αποτελεί το πρώτο της συγγραφικό έργο.

 

Social Media:   goodreads   |   facebookinstagram   |  

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.