Το Fancy Owl είναι το πρώτο brand στην Ελλάδα που φέρνει τα πασίγνωστα book sleeves, τις υφασμάτινες θήκες βιβλίων τα οποία κάνουν πάταγο στο εξωτερικό.
“Μανίκι για βιβλίο”, σε ελληνική μετάφραση, αυτές οι θήκες δημιουργήθηκαν για να προστατεύουν τα αγαπημένα σας βιβλία όταν τα έχετε μαζί σας, όπου κι αν πάτε. Φτιαγμένες από άριστης ποιότητας υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, και μπόλικο μεράκι, οι fancy θήκες μας έχουν ήδη αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και φαίνεται από τα σχόλια όσων τις απέκτησαν.

Η αγάπη μου, ως αναγνώστρια, για τα λογοτεχνικά βιβλία και η ανάγκη μου να τα προστατεύω πάντα όταν τα έχω μέσα στην τσάντα μου, ήταν οι αφορμές να ξεκινήσω το Fancy Owl. Mε τη σκέψη κάθε θήκη βιβλίου να έχει φινέτσα κι ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, κάθε υλικό που χρησιμοποιείται αλλά και κάθε στάδιο της δημιουργίας επιλέχθηκαν με πολύ προσοχή ώστε να είναι όλα φιλικά προς το περιβάλλον.

Ως γραφίστας πρόσθεσα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν το δικό μου προσωπικό στυλ κάνοντας κάθε σχέδιο μοναδικό. Κάθε θήκη δημιουργείται με μπόλικη φαντασία και μεράκι ώστε κάθε αναγνώστης να βρει εκείνη που του ταιριάζει. Από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και σήμερα, οι θήκες βιβλίου Fancy Owl συνεχίζουν να κερδίζουν τις καρδιές των φίλων αναγνωστών και τους ευχαριστώ θερμά για την προτίμησή τους.

10/09/19 Το Fancy Owl ζωντανά στο Alpha Παντού με τη Βίκυ Χαντζή και τον Παναγιώτη Σουρέλη

Τι λέει ο κόσμος για εμάς!

Φιλική εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση, εξαιρετική ποιότητα! Ευχαριστώ τόοοοσο πολύ!!!! <3

ΕΛΕΝΑ

Customer

Η εξυπηρέτηση είναι καταπληκτική. Η ενημέρωση για παραγγελίες υποδειγματική. Η ευγένεια με εξέπληξε. Ψώνισα για φίλους και την οικογένειά μου για τα Χριστούγεννα ήδη, μια και τα προϊόντα είναι μοναδικά για λάτρεις του βιβλίου.

ΠΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΔΕΛΗ

Customer

Όταν αγαπάς τα βιβλία, βρίσκεις πραγματικά ένα κατάστημα που τα αγαπάει και αυτό! Δεν μπορούσα να φανταστώ την εξαιρετική ποιότητα που θα ακουμπούσα! Ευχαριστημένη απόλυτα! Θα ξανά παραγγείλω οπωσδήποτε!

ΒΑΣΩ Λ.

Customer

Ο ιστότοπος είναι πολύ φροντισμένος και … είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν τη στιγμή που έκανα τη συγκεκριμένη αγορά! Η εξυπηρέτηση ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και η παράδοση πολύ γρήγορη!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΥ

Customer

Αρετή Κωστόγιαννη

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.