ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Από τι υλικά είναι φτιαγμένη μια θήκη βιβλίου και πως την καθαρίζουμε;

Φτιαγμένη από καλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα, με μαλακή βάτα στο εσωτερικό της. Κρατάει ασφαλές το βιβλίο μέσα στη θήκη με κουμπί, φερμουάρ ή velcro. Μπορεί να πλυθεί σε χλιαρό νερό με ελαφριά σαπουνάδα. Στεγνώνει έξω κι όχι στο στεγνωτήριο. Μπορεί να σιδερωθεί σε μέτριας θερμοκρασία σίδερο, με ένα λεπτό πανί ανάμεσα στο σίδερο και στο ύφασμα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μπορώ να παραγγείλω μια θήκη σε άλλη διάσταση από αυτές που ήδη υπάρχουν;

Δεχόμαστε ειδικές παραγγελίες μέσα στο πλαίσια των δυνατοτήτων μας, για θήκες βιβλίου, tablet, laptop κ.α. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας το είδος που επιθυμείτε και τις ακριβείς διαστάσεις του (Ύψος x Πλάτος x Πάχος).

Μέσα στο επόμενο 24ωρο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Είναι ανάγκη να παραλάβω άμεσα την παραγγελία μου. Πως μπορείτε να με εξυπηρετήσετε;

Ως δημιουργός προσπαθώ κάθε παραγγελία να την ετοιμάζω μέσα στα χρονικά περιθώρια που αναφέρω παραπάνω και νωρίτερα, εάν γίνεται. Κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό λόγο του όγκου των παραγγελιών ανά περίοδο. Στην περίπτωση μιας πιο άμεσα χρονικά παραλαβής, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου χωρίς να βάλω όμως σε περισσότερο χρόνο αναμονής προηγούμενες παραγγελίες.

Για τον λόγο αυτό ζητάω να αναγράψετε στα σχόλια, την ακριβής ημερομηνία που θέλετε να έχετε στα χέρια σας την παραγγελία σας ώστε να προγραμματίσω σωστά τον χρόνο υλοποίησης και αποστολής της από μέρους μου.

Ζητώ την κατανόησή σας στη περίπτωση καθυστέρησης μιας και δεν μπορώ να ελέγξω τον χρόνο που ο μεταφορέας της παραγγελίας σας δεν σας την παραδώσει στην καθιερωμένη ώρα αναμονής της.

Δέχεστε παραγγελίες από εταιρίες και σε τιμές χοντρικής;

Δεχόμαστε παραγγελίες από εταιρίες, συλλόγους, αναγνωστικές ομάδες κ.α. για δημιουργία υφασμάτινων θηκών βιβλίου, σε δικής τους επιλογής ύφασμα με το λογότυπό τους τοποθετημένο σε συγκεκριμένο σημείο, που θα μάς υποδείξετε, επάνω στη θήκη.

Οι ελάχιστη ποσότητα είναι 25 τεμάχια για κάθε σχέδιο ή διάσταση. Το συνολικό κόστος της παραγγελίας θα υπολογιστεί ανάλογα με το είδος του υφάσματος και τον σχεδιασμό του προϊόντος.  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας το ενδιαφέρον σας για ειδική παραγγελία ή χονδρική και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Όλες οι Fancy Owl δημιουργίες ετοιμάζονται μετά από παραγγελία, δεν υπάρχουν stock κομμάτια.

Κάθε παραγγελία μπαίνει την ίδια ημέρα σε σειρά προτεραιότητας προτού ξεκινήσει η δημιουργία της. Η διάρκεια αναμονής είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Η δημιουργία της παραγγελίας περιέχει όλα τα στάδια προετοιμασίας και ολοκλήρωσής της πριν την αποστολή.

Το σύστημά μας σας ενημερώνει για την πορεία της παραγγελίας σας ώστε να γνωρίζετε κάθε φορά σε ποιο στάδιο βρίσκεται. Το τελευταίο μήνυμα που θα λάβετε περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας. Η συνολική διάρκεια αναμονής πριν την αποστολή της παραγγελίας σας είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες χονδρικής ή για παραγγελίες που περιέχουν πολλά προϊόντα, η χρονική διάρκεια αναμονής αλλάζει. Θα ενημερωθείτε σχετικά στην κατ’ ιδίαν επικοινωνία μας.

Με ποιον τρόπο μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι τρόποι που μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι οι εξής:

 1. Με ACS courier: Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε μία ημέρα στα μεγάλα αστικά κέντρα και 1-2 στις υπόλοιπες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στα νησιά 2 με 3 ημέρες. Η χρέωση μέχρι 2 κιλά είναι 3.50€ ενώ στις δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση είναι 10€. Η παραγγελία σας μπορεί να κρατηθεί στο υποκατάστημα ACS της περιοχής σας μέχρι 10 ημέρες.
 2. Ταχυδρομείο με ιχνηλάτηση: Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε 1-2 ημέρες σε όλες τις πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στα νησιά 3 με 5 ημέρες. Η χρέωση μέχρι 1 κιλό είναι 3,00€.
 3. Οι παραγγελίες με Αντικαταβολή χρεώνονται επιπλέον 3,00€
 4. Μια διευκόλυνση για τους κατοίκους της Δράμας να παραλάβουν την παραγγελία τους χωρίς έξοδα αποστολής είναι η προσωπική παράδοση.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;
Οι τρόποι πληρωμής που διαθέτει το κατάστημα είναι τρεις.
 1. Κατάθεση στη τράπεζα: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε στο email που δηλώσατε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας σας καθώς επίσης και μια λίστα με τους αριθμούς λογαριασμών των τραπεζών που διαθέτουμε ως κατάστημα. Η συναλλαγή σας στη τράπεζα πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσα στις επόμενες 3 ημέρες, από την ημέρα που καταχωρήσατε τη παραγγελία σας, ώστε η παραγγελία σας να πάρει σειρά προτεραιότητας για την αποστολή της.
 2. Αντικαταβολή: Επιλέγοντας τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής η παραγγελίας σας μπαίνει αυτόματα στη σειρά προτεραιότητας προς αποστολή. Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει προϊόντα τα οποία υπόκεινται σε ειδικές κατηγορίες οι οποίες για να ετοιμαστούν χρειάζεται να προ-πληρωθούν. Αυτές οι κατηγορίες είναι: Ειδικές παραγγελίες, Το καϊκάκι, Fancy Owl Crate, Κοσμήματα, Ψηφιακές τυπώσεις.
 3. Paypal: Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας η Paypal θα σας μεταφέρει με ασφάλεια στον ειδικό λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στον ιστότοπο της.
ρωτήστε μας

Έχετε ακόμα απορίες;

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

  Συναινώ στο να χρησιμοποιηθούν τα ανωτέρω προσωπικά μου δεδομένα, μόνο για τις ανάγκες αυτής της επικοινωνίας και δηλώνω υπεύθυνα πως έχω κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας μου.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Τηλ: (+30) 6970526459

  Έχετε απορίες ή χρειάζεστε επιπλέον διευκρινήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας; Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατό.